Over mij

Ik ben Frank ik en ik ben de eigenaar en bedenker van www.ikmaakhetzelfwel.nl. Deze site is en blijft de goedkoopste oplossing voor verkrijgen van uw eigen steigerhouten loungebank of hoekbank.

Toch kan ik me indenken dat u het zelfs met de bouwtekeningen van http://www.ikmaakhetzelfwel.nl niet ziet zitten om zelf aan het klussen te gaan. Daarvoor heb ik deze site in het leven geroepen.
Ik kan u deze steigerhouten meubelen tegen een scherpe prijs aanbieden zonder aan kwaliteit in te leveren. Hoe dat kan en wat nu het verschil maakt met de vele andere aanbieders zal ik u uitleggen.

Bij goedkopeloungebank.nl besteden we net wat meer aandacht aan het project, wat de kwaliteit ten goede komt. Elk product is in bijna elke maat verkrijgbaar.

Omdat ik een goede deal heb met de houthandel hoef ik geen gebruik te maken van goedkoper Oost-Europees vurenhout. Ik gebruik dan ook alleen Noord-Europees vurenhout. Dat is beter van kwaliteit en gaat langer mee.

Ik bezuinig niet op hout dus ziet u bij ons vaak net even wat meer hout in een model verwerkt. Dit ziet u meestal als eerste terug in de leuningen.

Ik bezuinig ook niet op schroeven. Ik gebruik dus alleen schroeven die niet roesten.

Dit alles maakt het mogelijk om voor een voor een goede prijs vaak net even wat meer te kunnen bieden. Het is zo dat wij  een beperkt aantal product aanbieden. Maar ook dit helpt de prijzen laag te houden.